Edep Adap

Bir üstadın karşısında edebinizi gösterin

Bir üstadın karşısında edebinizi gösterin konusunda Mustafa Özbağ Efendi sohbeti. Bu yazıda Bir üstadın karşısında edebinizi gösterin hakkında tasavvuf perspektifinden önemli bilgiler ve değerlendirmeler bulacaksınız.

Bir üstadın karşısında edebinizi gösterin Hakkında

https://www.youtube.com/watch?v=vIj

Bir bu nereye giderseniz gidin gittiğiniz yerde edebinizi gösterin bir yere gittiniz orada. Üstat geldi oturdu değil mi yanındakinden konuşmayı kesersin gelmiş oturmuş oraya asla konuşmaz yanındakine öte git bile demezsin. Geçen hafta dedim ya çayını karıştırırken dahi. Sufi edeple karıştırır ses çıkarttırmaz bu terbiyedir insanın nefsi patlar konuşacak ya illa ki hani müdahale edecek ona söyleyecek illaki başından geçen bir hadiseyi anlatacak. O da anlatacak. O ne kerameti görülmüş onun üzerinden. Onu anlatacak o konuda. Onun bir rüyası var muhakkak bir anlatıyor. Üstad bu konuda benim bir rüya görmüştüm. Ben rüyamda şöyle şöyle idi anlatacak onu durdurmak o kimsenin kendisini durdurması. Cihat durduramaz ki veya o konuda bir hal görmüştür o. Orta yerde herkes susarken. O bir. Ben bu.

Bir üstadın karşısında edebinizi gösterin Sohbeti

konuda bir hal gördüdüm hemen anlatır. Tabi ya o hal görmüş büyük mesele o bu konuyla alakalı daha bu konu gündemde yokken. Rüya görmüş hal görmüş. Keramet yaşamış başına bir şeyler gelmiş anlatacak onu bu sufilik değil.

İlgili Sohbetler

Tasavvuf hakkında daha fazla bilgi için Tasavvuf – Vikipedi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bir üstadın karşısında edebinizi gösterin konulu bu sohbet Mustafa Özbağ Efendi tarafından gerçekleştirilmiştir. Daha fazla Bir üstadın karşısında edebinizi gösterin sohbeti için sitemizi takip edebilirsiniz.