Oruç tutanlar imsak girdiğinde yeme içme kesilir. konusunda Mustafa Özbağ Efendi sohbeti. Bu yazıda Oruç tutanlar imsak girdiğinde yeme içme kesilir. hakkında tasavvuf perspektifinden önemli bilgiler ve değerlendirmeler bulacaksınız.
Oruç tutanlar imsak girdiğinde yeme içme kesilir. Hakkında
Ve sahur saatine uymamak mı gerekir yoksa. İmsakta ezandan sonra yemeye devam edebilir miyiz. Kur’an’a göre. Fecir zamanı daha geç vakte kadar zaman var bu. Diyanet’in yayınladığı bu imsak vakti doğru bir vakit imsak girdiğinde bitireceksiniz orucunuzu ezan. Allahü ekber dedi daha. Allah’u ekber derken da yeme içme keseceksiniz.
Oruç tutanlar imsak girdiğinde yeme içme kesilir. Sohbeti
İlgili Sohbetler
- Bütün yılı oruçlu geçirmek İslam’da yoktur 26.1.23 #mustafaözbağ#tasavvufvakfı #Hu #Zikir
- Oruç tutma ayını yılın belirli bir zamanına sabitleyemezsiniz 23.03.23 #mustafaözbağ #tasavvufvakfı
- Oruç farz olmadan önce de Allah Resulü ve Kureyşliler ayda üç gün oruç tutuyorlardı 23.03.23 #Hu
Tasavvuf hakkında daha fazla bilgi için Tasavvuf – Vikipedi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Oruç tutanlar imsak girdiğinde yeme içme kesilir. konulu bu sohbet Mustafa Özbağ Efendi tarafından gerçekleştirilmiştir. Daha fazla Oruç tutanlar imsak girdiğinde yeme içme kesilir. sohbeti için sitemizi takip edebilirsiniz.