Cehennem

Haramla beslenen vücudun müstahak olduğu yer cehennemdir 17.06.23


Buharide haramla beslenen vücudun müstehak olduğu yer cehennemdir o kimse haramla beslenmiş ondan nerede seyr-i sülük bekleyeceksin haramla beslenmiş ondan nereden sufilik bekleyeceksin haramla beslenmiş ondan nasıl. Salih bir müminlik bekleyeceksin mümkün değil. Çünkü haramla beslenmiş haramla beslenen bir kimsenin. Zikrullah alakasında olmasını beklemeyin ya. Haramı. Terk. Edecek tövbe edecek ya da o. Zikrullah alakasında duramaz zikir. Allah’ı en büyük iş çünkü oturamaz oraya onun. Kazancı helal olması lazım kazancını helallaştırması lazım. Allah bizi affetsin. İlim ve hikmet helal lokmadan doğar aşk ve rikkat helal lokmadan meydana gelir o bir kimsede ilim ehli olması için o kimsenin helal lokması olması lazım. Hikmet ehli olacaksa o kimse helal lokmadan beslenmesi lazım helal olması lazım onun her şeyinin eğer onun yediği içtiği.

Haramla beslenen vücudun müstahak olduğu yer cehennemdir … Hakkında

kazandığı helal değilse ondan ne ilim çıkar ne. Hikmet çıkar onun yediği içtiği. Kazancı helal olacak ancak helal lokma yiyip içenler ilim ehli olur ancak helal lokma yiyip içenler. Hikmet ehli olur ancak helal lokma yiyip içenler. Bir mürşit olur helal lokma yiyip içenler ancak insanların önünde. Önder olur diğerleri şeytaniyete. Önder olur diğerleri şeytanın velisi olur şeytanın evliyası olur. Allah muhafaza eylesin. O yüzden helal lokma helal lokma.

Haramla beslenen vücudun müstahak olduğu yer cehennemdir … Sohbeti

İlgili Sohbetler

Tasavvuf hakkında daha fazla bilgi için Tasavvuf – Vikipedi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haramla beslenen vücudun müstahak olduğu yer cehennemdir … konulu bu sohbet Mustafa Özbağ Efendi tarafından gerçekleştirilmiştir. Daha fazla Haramla beslenen vücudun müstahak olduğu yer cehennemdir … sohbeti için sitemizi takip edebilirsiniz.