İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde havale konusunda Mustafa Özbağ Efendi sohbeti. Bu yazıda İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde havale hakkında tasavvuf perspektifinden önemli bilgiler ve değerlendirmeler bulacaksınız.
İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde havale Hakkında
Internet üzerinde alışverişlerde peşin havale. EFT gibi alışverişler ne kadar uygun. Hiçbir sıkıntısı yok. Evet internet üzerinden alışverişlerde peşindir eft’si malı görmüyoruz ya malı görmüyorsun sıkıntı değil malın. Normalde o kimse. İslam hukukuna göre zaten 3 gün içerisinde cayim hakkı var ya. Evet şimdi. İnternette olan alışverişlerde bir ay mı cayim. Hakkı 14 gün mü 14 gün cayma hakkı var çünkü. Bunda bir sıkıntı yok 14 gün içinde iade ettin. Ettin etmedin malı almış oldun.
İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde havale Sohbeti
İlgili Sohbetler
- Fazlurrahman,faizi sıfırlarsanız üretim ve ekonomik hayatınız için büyük hata ya
- Hiç kimse faiz, fuhuş, eşcinsellik, terör sorunlarını görmüyor.
- Miktar ve fiyat belli olmazsa alışveriş fasit olur
Tasavvuf hakkında daha fazla bilgi için Tasavvuf – Vikipedi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde havale konulu bu sohbet Mustafa Özbağ Efendi tarafından gerçekleştirilmiştir. Daha fazla İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde havale sohbeti için sitemizi takip edebilirsiniz.